Дървен материал

Лак и импрегнотори

ОСБ плоскости

Пелети/ бук,дъб/

Градивни материали Тухли ке

Керемиди керамични

Керемида Continental LUX

Аксесоари - покрив

Отводнителна система -покрив

Битумни покривни платна

Вата Isower

Циментови смеси

Битумна хидроизолациона мемб

Кофражен шперплат 2440/1220/

Телескопични подпори ВНОС ИТ

За нас

          При нас ще намерите необходимите Ви  матириали за Вашия строеж или ремонт на най-добри цени, доставени в най-бързи срокове.

 

Ние предлагаме основните видове качествени строителни материали на водещи български и чуждестранни  производители   на най-добрите заводски цени.

 

Дългогодишният профисионален опит на фирмата в производство и търговия на дървен иглолистен матириал за строителство ни прави предпочитан доставчик за всички фирми и крайни клиенти .

 

 

 

Стремежът ни е  да ви  предложим на Вас нашете клиенти най-новите строителни системи и конструкции, събразени със високите стандарти за качество и сигурност. 

 

 

 

Ние сме най-големия доставчик за Бургас и региона на преработен дървен материал за строителство.При нас ще намерите висококачествен сух и прясно бичен дървен материал .Количества на склад стандартни размери .Нестандартни размери дървен материал могат да се разбичат само със предварително подадена от Вас заявка. 

 

 

Модерната складова база на фирмата,специализиран транспорт  и локация дават възможност да бъдат обслужвани бързо и качествено всички клиенти и водещи строителни фирми от Бургас и региона както и от вътрешноста на стрната .

 

Ние Ви гарантираме качество ,контурентна цена ,точна и бърза доставка.

 

 

 

 

 

Доверете се на профисионализъм и качество!